L'edifici Torre Blanca ja acull l'Oficina Local d'Habitatge


  • Comparteix:

L'Oficina Local d'Habitatge s'ha traslladat a la nova seu, ubicada a l'edifici Torre Blanca. L'objectiu és centralitzar en una mateixa zona tots els tràmits relacionats amb Promusa i amb les polítiques d'accés a l'habitatge.

Després de la seva inauguració, el passat mes de desembre, en un emplaçament provisional a l'edifici de gent gran de Promusa de la plaça Lluís Millet, l'Oficina Local d'Habitatge ja s'ha traslladat a la seva ubicació definitiva, a la zona de Torre Blanca.

Amb aquest trasllat s'unificaran els serveis de Promusa, amb l'objectiu de centralitzar en una mateixa zona tots els tràmits relacionats amb l'empresa municipal i amb les polítiques d'accés a l'habitatge. Aixi ho ha explicat Lluís Recoder.

Lluís Recoder

L'Oficina Local d'Habitatge ja està traslladant-se en aquest local que ha deixat lliure el Servei Català de la Salut. I d'aquesta manera podem integrar les polítiques públiques que es fan des de Sant Cugat per facilitar l'accés a l'habitatge


L'oficina s'encarrega d'atendre i gestionar tots els tràmits relacionats amb les promocions d'habitatge públic, però també aquelles gestions en matèria d'habitatge que depenguin de la Generalitat.

L'oficina, a més, crea i gestiona borses d'habitatge de lloguer social i per a gent jove, amb l'objectiu de posar en circulació a un preu més econòmic pisos desocupats o en mal estat que no poden entrar dins el circuit immobiliari.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.