Nova campanya de l'Ajuntament per prevenir accidents de trànsit al Nadal


  • Comparteix:

L'Ajuntament es torna a proposar aquest any prevenir els accidents de trànsit relacionats amb el consum d'alcohol i altres substàncies. La campanya, que ja es va aplicar per la Festa Major, es durà a terme durant les festes de Nadal per reduir al màxim el nombre d'accidents i conscienciar la població sobre els riscos que comporta conduir en estat d'embriaguesa.

Amb motiu de les Festes de Nadal, l'Ajuntament torna a aplicar una nova campanya per sensibilitzar la societat del risc que suposa conduir sota els efectes de l'alcohol i altres substàncies. La campanya, que la duen a terme conjuntament els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, vol conscienciar la gent i més concretament els joves sobre els riscos de barrejar alcohol i conducció.

La campanya consisteix en una tramesa de cartes amb material sobre el consum d'alcohol i conducció a llocs freqüentats per conductors: benzineres, tallers mecànics, autoescoles, entre d'altres espais.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha explicat que aquesta campanya va dirigida a tota la societat però més concretament als joves.

Enric Tomàs

Tothom ha de prevenir però és veritat que la campanya combina joventut, el consum i la conducció. S'intenta que la gent sigui conscient i que adopti la conducta més correcte.


Després de l'èxit de la campanya per prevenir els accidents de trànsits a la Festa Major, l'Ajuntament vol aconseguir reduir el nombre d'accidentats durant aquestes festes.

Així ho explica Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Una mica és la continuació del que vam fer a l'estiu. Va ser un material fàcil de distribuir. Tot el que sigui posible per divulgar i sensibilitzar la gent.


Els accidents de trànsit són una de les causes més importants de mortalitat i invalidesa de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.