Èxit de participació a l'Envelat però crítiques a les llargues cues


  • Comparteix:

Pares i mares santcugatencs fan un balanç positiu de les activitats organitzades a l'Envelat, situat al Parc Ramon Barnils. Tot i la bona acollida dels servei, els usuaris lamenten les llargues cues que s'han de fer per participar a les propostes de l'espai lúdic.

L'Envelat acull un any més activitats adreçades als més petits de la casa, fet que ha suposat llargues cues a aquesta zona d'esbarjo. Els pares dels nens que han assistit a l'Envelat s'han mostrat molt satisfets amb el servei ofert per l'ajuntament, tot i que critiquen les cues que s'han format al Parc Ramon Barnils.

Escoltem l'opinió d'alguns santcugatencs sobre la 17a edició de l'Envelat.

Santcugatencs

És la primera vegada que vinc i està molt bé però crec es podria fer més ampli / Crec que a Sant Cugat hi ha molts nens i l'espai queda petit / Les activitats estan molt bé però crec que h ha poc espai per tanta gent.


Segons les previsions de l'organització, més 30.000 persones passaran per l'Envelat. En l'edició passada, ja es van superar les previsions fins arribar a 30.000 visitants durant les dues setmanes que van durar les activitats en aquest espai lúdic.

L'Envelat ha estat l'escenari de moltes activitats tant per a nens com per a joves. D'entre les activitats infantils, hi destaquen la lectura de contes, espectacles amb pallasos i teatre.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.