Les tres bessones ensenyen a separar la brossa orgànica a l'Envelat de Nadal


  • Comparteix:

'Les tres bessones separen la brossa orgànica' és el sisè conte de la col·lecció editada per l'Ajuntament amb l'objectiu d'inculcar valors cívics als infants. En aquesta ocasió, les bessones visiten la planta de compostatge de Can Calopa i aprenen tots els secrets de la separació de residus de la mà del Cuc Baduc, símbol del cubell marró on es llença la brossa orgànica.

Un any més, les tres bessones visiten la seva cosina Mil·lena de Sant Cugat i ho fan per aprendre els secrets de la separació de residus. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, durant la presentació d'aquest nou conte en el marc del Nadal a l'envelat.

Segons Paraira, és molt important que des de ben petits els infants s'acostumin a separar la brossa.

Cristina Paraira

Som conscients de que als grans encara ens costa separar i creiem que és millor invertir en aquesta campanya perquè sigui una cosa natural per els més petits.


El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, per la seva banda, ha coincidit a destacar la importància de treballar amb els més petits. En aquest sentit, ha explicat que s'han enviat cartes a tots els nens i nenes de Sant Cugat i Mira-sol, perquè sapiguen que poden obtenir el conte. A més, també s'han enviat contes a les escoles i a les biblioteques.

Jordi Puigneró

S'han enviat una carta als infants de Sant Cugat i Mira-sol on es diu que poden obtenir aquest conte i també s'ha enviat a escoles i biblioteques.


Durant la tarda de dijous un petit grup d'actors ha explicat aquest conte als nens i nenes que s'han acostat a una de les carpes de l'envelat. Aquests infants han rebut embadalits una llicó més de com s'ha de separar els residus que en moltes ocasions completarà la feina ja feta a les escoles durant aquest primer trimestre del curs 2006-2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.