La Junta de Govern Local adjudica a Clece els serveis de neteja


  • Comparteix:

La Junta de Govern ha adjudicat la neteja d'edificis municipals a l'empresa Clece. El procés s'ha allargat 5 mesos més del previst pels dubtes de l'equip de govern sobre la viabilitat econòmica de l'oferta guanyadora. Un informe de l'Institut Cerdà ha ratificat la postura que inicialment recomanaven els informes tècnics municipals.

Arran dels dubtes que despertava l'oferta de Clece, la Junta de Govern va demanar a l'octubre un informe a l'Institut Cerdà perquè dictaminés si la proposta oferia prou garanties. Davant la resposta afirmativa del dictamen, que dóna la raó als informes tècnics municipals previs, l'equip de govern ha desbloquejat el concurs. La neteja d'edificis municipals s'ha adjudicat a Clece per un import anual de gairebé dos milions d'euros.

El procés d'adjudicació d'aquest concurs públic ha estat polèmic per la seva durada i per les crítiques que això ha aixecat entre el PSC i ICV-EA. Aquests grups han criticat que es dubtés dels informes tècnics dels serveis municipals i que s'hagi hagut d'encarregar un informe extern de més de 10.000 euros de cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.