S'inicien les obres de vianantització de la plaça Pere San


  • Comparteix:

Aquest dilluns comencen les obres de conversió de la Plaça Pere San en zona de vianants. Aquests treballs, que s'inclouen dins el Pla del Centre, tindran una durada de 6 mesos, durant els quals s'habilitaran 37 noves places de zona blava d'aparcament al voltant de la plaça.

Les obres de la plaça s'estructuraran en dues fases. La primera afectarà els carrers Major, Marges i Endavallada, que passaran a ser de doble sentit. A més, el carrer Sallès també es veurà afectat en aquesta primera fase de les obres i canviarà de sentit. La segona etapa de les obres permetrà que els carrers Major, Marges i Endavallada recuperin el sentit habitual. Pel que fa al carrer Sallès, es mantindrà com a la primera fase i el carrer Sabadell serà de doble sentit.

La plaça Pere San es repavimentarà amb una llosa semblat a la que s'ha utilitzat en les remodelacions que s'han fet al casc antic. El trànsit rodat només es permetrà als veïns i comerciants de la zona.

El regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés, ha explicat que les obres permetran adequar 37 noves places d'aparcament de zona blava al voltant de la plaça Pere San.

Jordi Ferrés

Amb les zones blaves estem doblant la capacitat de servei


Les obres de remodelació de la plaça Pere San finalitzaran al mes d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.