L'Ajuntament ha retirat 370 vehicles abandonats a la via pública en el que portem d'any


  • Comparteix:

En el que portem d'any l'Ajuntament ha retirat 370 vehicles abandonats a la via pública. Aquesta xifra representa un augment considerable respecte d'anys anterior. D'altra banda, ha entrat en funcionament un nou dipòsit municipal amb capacitat per uns 200 vehicles.

La campanya de civisme engegada per l'Ajuntament fa especial èmfasi en l'incivisme viari de molts santcugatencs que opten per deixar el seu cotxe abandonat a la via enlloc de donar-lo de baixa i portar-lo al dipòsit municipal.

En el que portem d'any, més de 300 vehicles han estat retirats per la fundació privada 'Engrunes', que s'encarrega del servei. Els vehicles representen un perill per la ciutat i són focus de brutícia. L'alcalde ha fet una crida al civisme dels conductors per evitar situacions com la invasió de les places reservades per a minusvàlids.

Lluís Recoder

La policia local té ordres de retirar immediatament els vehicles que estan ocupants places de minuvàlids


L'Ajuntament disposa d'un nou dipòsit municipal amb capacitat per uns 200 vehicles. Recordem que donar de baixa el vehicle és gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.