L'Ajuntament convoca el concurs públic per rehabilitar Can Quitèria


  • Comparteix:

La Junta de Govern local ha aprovat el plec de clàusules administratives per l'adjudicació i la licitació de les obres de reforma de la masia de Can Quitèria. Un cop finalitzada la rehabilitació, l'equipament es destinarà a acollir serveis destinats a la infància i l'adolescència.

El concurs públic pel projecte de rehabilitació integral de la masia de Can Quitèria compta amb un pressupost de més de 890.000 euros. La intenció de l'equip de govern és que l'ús final de l'equipament sigui acollir serveis d'atenció a infants i adolescents. Amb aquest nou equipament es completarà el cicle de treball que s'inicia amb la Casa dels Infants, té continuïtat amb el Centre Obert i finalitza amb el programa Natura.

Escoltem el tinent d'alcalde de Serveis Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Centrarem els serveis destinats a infància i adolescència per completar el cicle de treball que comença a la Casa dels Infants i passa pel centre obert i el Programa Natura.


El procediment d'adjudicació ha quedat obert, a través d'un concurs públic. La convocatòria es farà a través del Diari Oficial de la Generalitat, el Butlletí Oficial de la Província i al Tauler d'Edictes de la Casa de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.