La Setmana Solidària fomentarà el consum responsable a mitjans de març


  • Comparteix:

Un taller de construcció de cuines solars, la projecció de la pel·lícula 'Super size me' i un circ de sons per als més petits són algunes de les activitats de la tercera Setmana de la Solidaritat. Sota el títol, 'Aposta pel consum responsable', s'organitzaran diferents activitats per fomentar un consum responsable. La iniciativa tindrà lloc del 10 al 17 de març i està organitzada per l'Ajuntament.

La tercera Setmana de la Solidaritat, 'Aposta pel consum responsable', començarà el dissabte 10 amb un seminari sota el títol 'Biocombustibles: nous bionegocis al Sud davant la crisi energètica?', seguida amb activitats com la Fira del comerç mundial al Centre Cívic de la Floresta.

El diumenge 11, Dia de l'Aigua, s'organitzarà un joc d'aigua per la mainada i una exposició titulada 'Catalunya estalvia aigua'. També es debatrà sobre temes relacionats amb el consum responsable a la tertúlia del dimecres 14 al programa 'Sant Cugat, a Fons' de Ràdio Sant Cugat.

El tinent d'alcalde, Toni Ramon, explica l'objectiu de la setmana solidària.

Toni Ramon

Volem reflexionar sobre la responsabilitat del nord envers al sud: la setmana vol agafar un tema central i reflexionar. També hi haurà activitats de lleure.


Les activitats continuaran aquell divendres amb l'espectacle musicat amb deixalles destinat a un públic familiar. També hi haurà la lectura del conte infantil 'Les tres bessones separen la brossa orgànica'.

El dissabte 17, últim dia de la Setmana Solidària, s'organitzaran diferents activitats com el taller de construcció de cuines solars, la campanya 'Estira el fil' d'Intermón-Oxfam i el Circ de sons per als més petits.

Les activitats i espectacles tindran lloc entre el 10 i el 17 de març a diferents indrets de la ciutat com el Museu, el Casal de Joves Torre Blanca, la Biblioteca del Mil·lenari i la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.