L'any 2001 es van recollir 1.500 tones de paper i 890 de vidre en el conjunt del municipi


  • Comparteix:

Sant Cugat va recollir 1.500 tones de paper i 890 de vidre en l'exercici de 2001. Serveis Urbans ha fet públiques aquesta dades de recollida selectiva, coincidint amb la concessió del servei a l'empresa TMA- Grup Sánchez.

'Tecnología de Medio Ambiente' (TMA) torna a ser responsable de la recollida selectiva de la ciutat, per un cost de 173.000 euros. La novetat del nou contracte, que és de quatre anys, és que l'empresa compta amb camió compactador de paper.

TMA augmenta ara la freqüència de pas pels contenidors de paper que estiguin més plens. D'aquesta manera, el vehicle buidarà fins a 3 vegades a la setmana 38 dels 131 contenidors que hi ha actualment.

Aquest increment en la freqüència de pas també es produirà pel Nadal. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

S'ha contractat un servei extraordinari de recollida coincidint amb el Nadal, que va des del 15 de desembre fins el 15 de gener


Pel que fa a la recollida de vidre, els vehicles buidaran els contenidors setmanalment, en comptes de cada tres setmanes. Segons Berta Rodríguez, l'augment de la recollida ve donat per la bona feina que realitzen els ciutadans. A l'anterior exercici, cada habitant va recollir 24 quilos de paper, mentre que de vidre van dipositar 14 quilos.
Escoltem la valoració de Rodríguez:

Berta Rodríguez

La gent jove està més conscienciada amb el medi ambient


D'altra banda, TMA s'ha compromès a netejar els contenidors de paper i la zona on estan ubicats sense que això suposi un cost addicional per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.