Les piscines municipals estrenaran la temporada d'estiu el 22 de juny


  • Comparteix:

Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d'Aigües de la Floresta començaran la temporada d'estiu el divendres 22 de juny, coincidint amb el final del curs escolar. El període d'inscripció per als cursos de natació ha començat a l'OMET i, a partir del 22 de juny, es podrà fer a les mateixes piscines.

Com cada any, l'Ajuntament ha organitzat cursets de natació i 'aqua-gym', que es duran a terme del 2 al 27 de juliol.

Els cursets de natació es divideixen per a infants i adults. Els preus dels cursos de natació oscil·len entre els 31 i els 33 euros.

Els cursos d''aqua-gym' es faran de dilluns a divendres a la piscina del Parc Central, mentre que a la Floresta es faran els dilluns i dimecres. El preu dels cursos serà de 12 euros.

Segons el regidor d'Esports en funcions, Xavier Cortés, l'oferta de les dues piscines és suficient per assumir tota la demanda.

Xavier Cortés

A més de la del Parc Central i la Floresta també tenim una piscina municipal a Valldoreix. A això, hi hem de sumar la gran quantitat de piscines privades.


L'horari de la piscina del Parc Central serà de dilluns a divendres, de deu del matí a vuit del vespre, i els dissabtes i diumenges, de dos quarts d'onze del matí a set de la tarda. L'horari de la piscina de la Floresta serà de dilluns a diumenge, d'onze del matí a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.