La preinscripció a les escoles bressol deixa set places vacants


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha tancat les preinscripcions a les escoles bressol municipals amb set vacants. Ara, les famílies poden consultar la llista dels 246 admesos per formalitzar la matrícula definitiva del 14 al 20 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Tot i que ja s'han fet públiques les llistes d'admesos a les escoles bressol de Sant Cugat, encara queden per cobrir set vacants: tres a l'escola bressol El Niu i quatre més a La Mimosa. En total, 246 infants del municipi estaran matriculats a escoles bressol públiques i concertades el proper curs.

La tinenta d'alcade d'Educació en funcions, Àngels Solé, assegurava durant el període de preinscripcions que l'oferta de places per al tram 0 a 3 anys era suficient.

Àngels Solé

Actualment a Sant Cugat, entre places d'escola bressol pública i privada, tenim molta cobertura.


Aquells que tinguin assignada una de les places han de formalitzar la matrícula entre el 14 i 20 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Per concretar la matriculació, només cal portar la documentació necessària i fer el pagament corresponent a la quota d'escolaritat de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.