L'Oficina del Síndic estarà a disposició dels ciutadans dilluns vinent


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local atendrà les reclamacions dels ciutadans a partir de dilluns vinent. L'oficina està ubicada a la planta baixa de l'antic Ajuntament, on s'entrarà pel número 32 del carrer Francesc Moragues.

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de deu del matí a una del migdia, i no es descarta que més endavant la sindicatura pugui atendre els ciutadans dues tardes per setmana.

Les vies de contacte que l'Oficina del Síndic posa a disposició dels ciutadans són el telèfon 93. 565.70.10 i els correus electrònics: sindicatura@santcugat.cat i sindic@santcugat.cat.

Els ciutadans poden adreçar al Síndic de Greuges tot tipus de queixes relacionades amb la gestió de l'administració municipal i de les empreses contractades per l'Ajuntament.

Escoltem el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, explicant quines queixes atendrà la sindicatura.

Jaume Clavell

Atendrem qualsevol queixa que els ciutadans tinguin d'una mala actuació de l'Ajuntament o d'empreses contractades pel consistori.


En aquest moment, a l'Oficina del Síndic hi treballa, a banda de Jaume Clavell, una secretària administrativa. La previsió és ampliar la plantilla amb una altra persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.