L'Ajuntament inicia una campanya de prevenció del consum de drogues i alcohol


  • Comparteix:

L'Ajuntament prepara diverses actuacions per prevenir el consum de drogues i d'alcohol durant l'estiu. La campanya preveu, entre altres mesures, enviar cartes als establiments de venda d'alcohol i a les famílies santcugatenques per aconseguir la seva col·laboració. El consistori vol posar especial èmfasi en la iniciativa sobretot durant la propera Festa Major.

L'Ajuntament ha volgut implicar els venedors al detall d'alcohol i les famílies santcugatenques en aquesta campanya de prevenció. En diverses cartes el consistori demana als comerciants detallistes que vetllin pel consum responsable d'alcohol i a les famílies que es corresponsabilitzin en la prevenció del consum dels menors.

En una altra comunicació adreçada a la ciutadania, el consistori pretén a fomentar la prevenció dels riscs associats al consum de drogues i alcohol.

L'espai de Barraques serà un altre dels 'camps de batalla' per fomentar la prevenció del consum de drogues i alcohol. En el programa d'oci nocturn 'som.nit' també hi haurà un punt d'informació i un espai 'chill out' on es vendran begudes sense alcohol.

D'altra banda, el Casal de Joves TorreBlanca ha realitzat recentment un curs de dispensació responsable d'alcohol dirigit a vuit entitats que tindran una barraca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.