Inaugurat oficialment l'ajuntament de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Ja ha quedat inaugurat oficialment el nou ajuntament, situat a la Rambla del Celler. L'acte ha comptat amb la participació del president de la Generalitat, José Montilla, i de l'alcalde, Lluís Recoder. Prop de 300 persones han presenciat la inauguració.

L'acte ha començat amb la tradicional tallada de cinta conjunta d'autoritats i ciutadans. Quan han entrat els representants polítics al consistori, el Cor Aulos ha interpretat l'Himne de Sant Cugat. A continuació, l'alcalde i el president s'han trobat amb tots els regidors a la sala Ginesta.

Aquest dimarts s'ha inaugurat oficialment l'edifici, però l'Ajuntament ja fa més de dos mesos que funciona a ple rendiment. En aquest temps, l'espai ha acollit actes institucionals com la sessió de constitució del nou ple i la presa de possessió de l'alcalde.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha justificat la necessitat de canviar l'Ajuntament d'edifici.

Lluís Recoder

La ciutat ha canviat molt i, per tant, calia que l'edifici de l'Ajuntament també canviés.


Amb el trasllat al nou edifici de la Rambla del Celler, es tanca una etapa de de més de 70 anys a les instal·lacions de la plaça de Barcelona on estava ubicat el consistori des de 1931.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha elogiat les noves instal·lacions.

José Montilla

Em sembla molt encertat haver canviat d'edifici per oferir millors serveis.


La inauguració ha estat marcada pel dia de de dol decretat pel govern a causa de la mort de cinc catalans en un atemptat al Iemen. Per aquest motiu, s'han reduït les diverses activitats i espectacles que entitats de la ciutat tenien previst oferir amb motiu de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.