Desestimat el recurs de l'Ajuntament contra l'anul·lació del projecte d'urbanització a la Floresta


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat la tramitació del recurs de cassació davant del Tribunal Suprem que l'Ajuntament va presentar contra la sentència que anul·la el projecte d’urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta. Ara el consistori ha decidit presentar al TSJC un recurs de queixa perquè la màxima institució judicial catalana tramiti la cassació al Suprem.

El conflicte neix d'una sentència del TSJC que donava la raó als veïns i a l'associació de contribuents que van impugnar el projecte d'urbanització de la zona del Pont del Diari i l'estació de la Floresta. D'aquesta manera, es considerava nul l'acord de la comissió de govern que va aprovar definitivament el projecte.

L'Ajuntament va presentar la setmana passada el recurs contra la sentència, desestimat ara pel TSJC. El consistori ha decidit presentar aquest recurs perquè considera que la sentència del TSJC no és ferma, tot i que la resolució així ho especifica. Segons el consistori, el projecte d'urbanització es podia tirar endavant sense l'aprovació del planejament urbanístic general, ja que la urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta afecta eixos viaris i no delimita ni defineix l'ús final del sòl.

Paral·lelament al procés judicial encara obert, l’Ajuntament té la intenció de tramitar un Pla Especial d’Alineacions i Rasants.

L'Ajuntament ha puntualitzat que, si la Generalitat hagués donat el seu vistiplau a la modificació del Pla General Metropolità en el seu moment, el projecte d'urbanització s'hauria pogut tirar endavant sense dificultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.