Arriba l'últim ple municipal abans de les vacances d'estiu


  • Comparteix:

El ple municipal debatrà avui la proposta d'aprovació de cessió gratuïta d'uns terrenys a la Generalitat per la construcció d'un nou centre d'ensenyament Infantil i Primària a Vullpalleres. La sessió plenària també servirà per aprovar la modificació dels estatuts del Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Occidental.

Aquest dilluns se celebra l'últim ple municipal abans de les vacances d'estiu i els temes sobre Comerç, Indústria i Serveis centraran part de la sessió plenària. A partir de les set de la tarda, els partits polítics amb representació al consistori debatran sobre la convocatòria del concurs públic per a l'adjudicació de cinc parades del mercat de Torreblanca.

El ple tambe servirà, però, per aprovar la cessió gratuïta d'uns terrenys a la Generalitat per la construcció d'un nou centre d'ensenyament Infantil i Primària a Vullpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.