Els agents de la Policia Nacional podrien agrupar-se en una nova seu a Terrassa


  • Comparteix:

La Confederació Espanyola de Policia (CEP) aposta per agrupar les plantilles de policia estatal del Vallès en dues seus, una a Sabadell i una altra a Terrassa. De ser així els agents santcugatencs passarien a dependre de la seu a Terrassa i la comissaria de la ciutat restaria només per a tramitar el DNI, el passaport o documents d'estrangeria, però no com a seu policial.

El secretari general de la CEP a Catalunya, Sebastián Hernández, defensa la proposta que ha fet el sindicat i que preveu l'agrupació de plantilles.

Segons aquesta proposta les 7 comissaries del Vallès s'agruparien en dues seus de manera que Terrassa agruparia les plantilles de Rubí i Sant Cugat que sumen 83 agents i que s'haurien d'ampliar fins arribar als 151 efectius. Pel que fa a la seu de Sabadell s'hi unirien les plantilles provinents de Cerdanyola, Montcada i Ripollet. Les altres 5 comissaries, entre les que es troba la de Sant Cugat només restaran obertes per fer tràmits.

La proposta, que vol acabar amb els problemes de plantilla soferts arran de l'arribada dels Mossos d'Esquadra, ja ha estat asumida per la Prefectura Superior de Policia de Catalunya i s'ha tramés a la Direcció General de Policia i Guàrdia Civil que haurà de prendre una determinació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.