Recoder reclama la nova estació de Vullpalleres pel 2008


  • Comparteix:

L'Ajuntament demana a la Generalitat que no s'endarrereixin més les obres de la futura estació de Vullpalleres. L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que hi havia un acord per començar les obres aquest mes d'agost i ara exigeix que es reconfiguri el calendari per tenir enllestida l'estació a finals dels 2008, tal com estava previst.

Per poder fer la nova estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Vullpalleres cal aplanar una part del terreny per on hi passen actualment les vies. Inicialment estava previst fer-ho en dues fases, una per sentit, per tal d'alterar el mínim possible el servei dels ferrocarrils i aprofitar així el mes d'agost. En aquest termini també estava previst començar les obres de construcció de la futura estació.

Segons ha manifestat el mateix Lluís Recoder esperàven que aquestes actuacions es poguessin fer entre l'agost de 2007 i el de 2008.

LLuís Recoder

No hi havia cap calendari escrit però se'ns havien donat esperances que les obres podrien haver començat aquest mes d'agost.


Ara des de l'Ajuntament demanen tan a la Generalitat com a Ferrocarrils que no s'endarrereixin més les obres i que l'estació estigui enllestida a finals del 2008, encara que això exigeixi no fer-ho en dues fases. Per Recoder és una mesura indispensable en un barri de nova creació.

Lluís Recoder

Si no fòssim capaços de recuperar aquest retard ens anirem al 2009 i aquest barri haurà crescut molt.


Recordem que els primers pisos a Vullpalleres es començaran a ocupar a finals d'estiu. Des del consistori volen que la zona disposi quant abans millor d'una estació que acabaria de completar els equipaments del nou barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.