El Pla de Mobilitat estarà aprovat abans de l'abril del 2009


  • Comparteix:

El Pla de Mobilitat Urbà de la ciutat prioritzarà el punt de vista del vianant. Així es recull en el conveni de col·laboració que han signat l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona per redactar el document, que haurà d'estar aprovat abans de l'abril del 2009. El pla afavorirà també la sostenibilitat i la seguretat.

La primera fase del pla consisteix en la recollida d'informació i la diagnosi de la situació actual de la mobilitat a la ciutat. També s'obrirà un període de consultes amb la ciutadania i les entitats i es crearà el Consell Territorial de la Mobilitat de Sant Cugat. A partir d'aquests resultats, s'elaborarà un pla d'acció amb mesures concretes.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que ara és un bon moment per elaborar aquest document de mobilitat.

Lluís Recoder

No només ho fem ara perquè ens obliga la llei, sinó perquè estem en el moment del tancament de la ciutat.


El conveni entre l'Ajuntament i la Diputació, signat aquesta setmana, preveu la creació de la figura d'un gestor de la mobilitat i la seva incorporació a una xarxa que aglutina els tècnics de mobilitat de l'àrea de Barcelona.

El cost previst del Pla de Mobilitat Urbà és de 240.000 euros, que es cofinançaran a parts iguals entre les dues administracions. El pla estarà aprovat abans de l'abril del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.