El ple municipal acorda que Sant Cugat disposi d'un tercer CAP en cinc anys


  • Comparteix:

El CAP de Valldoreix, inaugurat recentment, ha solucionat força el tema de les llistes d'espera

El CAP de Valldoreix, inaugurat recentment, ha solucionat força el tema de les llistes d'espera

Sant Cugat comptarà amb un tercer Centre d'Atenció Primària en un termini màxim de 5 anys. La moció institucional, aprovada pel ple municipal a partir d'una proposta d'Esquerra Republicana, preveu la cessió immediata d'un terreny a la Generalitat per aquest equipament.

Tots els partits han acordat que l'augment de població que viu el nostre municipi ha de comportar una adequació dels serveis a la demanda dels ciutadans. Amb aquesta moció, el consistori es compromet a reduir les llistes d'esperes dels metges a 48 hores i a demanar la divisió de Sant Cugat en dues àrees bàsiques de salut. La regidora d'ERC, Sara Bertran, ha advertit que el seu partit vetllarà especialment pel compliment de l'atenció del ciutadà en 48 hores.

Sara Betran

Que sapigui l'equip de govern que estarem molt atents i seguirem de prop que es compleixi de veritat que els malalts podran ser atessos en 48 hores


Tant el PSC com Iniciativa per Catalunya-Verds s'han mostrat satisfets per l'aprovació d'aquesta moció. Des del grup socialista s'ha assenyalat però, que el fet d'aprovar-la la mateixa setmana en què s'inaugura oficialment el segon CAP posa en evidència que encara s'han de resoldre moltes qüestions sanitàries al municipi. Per part de l'equip de govern, la regidora de serveis generals, Mercè Conesa ha explicat que, tot i que la situació no és òptima, la posada en marxa del nou CAP millorarà el servei en els pròxims mesos.

Mercè Conesa

En el CAP de Valldoreix hi ha un 40 per cent de persones que ja s'estan visitant de forma continuada


Des de l'equip de govern es considera que el balanç de la posada en marxa del CAP de Valldoreix és positiu tot i que es lluitarà per continuar millorant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.