Ràdio Sant Cugat farà el pregó de la Festa de Tardor 2007


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat serà la pregonera de la 32a edició de la Festa de Tardor que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre als jardins del Monestir. La festa de caràcter reivindicatiu tindrà enguany el lema 'Prou creixement a qualsevol preu'.

La Festa de Tardor comptarà amb 12 entitats participants més que l'any passat, amb el que arribarà a més de 80 entitats. A més, enguany la comissió de la Festa de Tardor ha decidit traslladar la celebració al cap de setmana següent al que venia sent habitual.

El membre de l'organització de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, explica els motius del canvi de dates.

José Manuel Casteleiro

La festa serà el 9, 10 i 11 de novembre i ho hem desplaçat perquè no coincideixi amb el pont de principi de novembre.


L'assemblea d'entitats ha designat Ràdio Sant Cugat com a pregoner per reconèixer el treball de l'emissora local al llarg dels seus 25 anys de emissions. Segons el director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, el paper de cohesió que fa Ràdio Sant Cugat coincideix plenament amb el lema integrador de la Festa de Tardor.

Xavier Fornells

Un dels papers més importants que fa un mitjà com el nostre és vetllar per la cohesió social i no hi haurà cohesió social si no hi ha informació.


La Festa de Tardor començarà divendres 9 de novembre amb un debat sobre el lema de la festa. Dissabte serà el torn del pregó i de les activitats a l'entorn del Monestir, mentre que diumenge el centre neuràlgic de la mostra d'entitats serà la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.