Promusa lliura dissabte les claus de 41 pisos de venda


  • Comparteix:

L'empresa municipal d'habitatge Promusa lliurarà dissabte les claus de 41 pisos socials en dues promocions de venda corresponents al 2004. Els habitatges estan situats al carrer de Pere Calders, al barri de Vulpalleres, i al Torrent d'en Xandri, al sector de l'Anònima.

Els 20 pisos del carrer Pere Calders, al barri de Vulpalleres, tenen entre tres i quatre habitacions, mentre que els 21 pisos de l'avinguda Torrent d'en Xandri són de dues a cinc habitacions.

Escoltem el gerent de Promusa, Lluís Hosta.

Lluís Hosta

Aquest lliurament és de la primera promoció de 2004. Ara iniciem tot el procés d'entrega d'habitatges que s'han anat fent els últims anys.


Des de la seva creació, l'empresa municipal Promusa ha posat en marxa la construcció de 2.098 habitatges, 948 dels quals ja han estat lliurats, 777 s'estan construint en aquests moments i 373 es troben en fase de projecte.

Està previst que al gener Promusa entregui els 64 pisos de venda de Can Canyameres i a l'abril els 54 de Josep Irla i els 56 de Pere Ferrer. Els últims pisos de venda que es lliuraran són els 72 que s'entregaran al juliol del 2009 a Vullpalleres Centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.