L'urbanisme i les multes de la Policia Local centren les queixes al Síndic


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges ha gestionat un total de 86 expedients durant el 2007. Els conflictes urbanístics i les multes de la Policia Local motiven la majoria de les reclamacions. El Síndic dóna la raó a l'Ajuntament en més de la meitat dels casos.

Dels 51 expedients tancats entre juny i desembre de l'any passat, Jaume Clavell ha resolt a favor de l'administració en 21 ocasions i en 15 casos ha donat la raó als interessats. Una desena de vegades l'assumpte s'ha resolt amb la mediació, de manera que no ha estat necessària una resolució del Síndic. Encara hi ha 35 expedients més pendents de resolució.

El Síndic, Jaume Clavell, ha fet una lectura positiva d'aquestes xifres en una entrevista a Ràdio Sant Cugat.

Jaume Clavell

La Sindicatura treballa a ple ritme. La nostra eficàcia depèn de la col·laboració de l'administració, que és molt positiva.


Les qüestions relacionades amb l'urbanisme s'emporten la majoria de les reclamacions. També hi ha moltes queixes motivades per sancions de la Policia Local, la majoria lligades a multes per aparcaments indeguts.

Jaume Clavell

Tenim 12 expedients de Territori i 11 relacionats a la Policia Local. És normal, a ningú li agrada que li posin multes.


El Síndic de Greuges també continua treballant per aclarir les presumptes irregularitats de la concessionària del cementiri municipal denunciades per alguns usuaris.

El proper 11 de febrer, el Síndic de Greuges tornarà a passar pels micròfons de Ràdio Sant Cugat, a partir de les onze del matí. Qui vulgui adreçar-li queixes o comentaris a través de Cugat.cat pot fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça informatius@cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.