Deneguen la instal·lació d'una antena de telefonia al carrer de Dos de Maig


  • Comparteix:

La Junta de Govern Local ha denegat la llicència ambiental a l'operadora Xfera Móviles per instal·lar una antena de telefonia mòbil al carrer Dos de Maig. L'Ajuntament ha denegat aquesta llicència per l'impacte visual que ocasionaria a la zona i ha proposat a l'empresa altres ubicacions en edificis propers.

El consistori ha paralitzat de manera cautelar l'inici de qualsevol activitat o obra en relació amb aquesta sol·licitud i ha concedit a l'operadora un termini de deu dies hàbils per estudiar els altres emplaçaments que li ha ofert.

La Junta de Govern addueix que l'emplaçament proposat per Xfera augmenta l'impacte ambiental negativament perquè a la finca annexa ja hi ha una torre de telecomunicacions.

Per aquest motiu, el consistori ha proposat altres edificis propers on ja hi estan instal·lats altres operadors.

En canvi, la Junta de Govern ha resolt favorablement la concessió de la llicència ambiental demanada per Vodafone España, SA per instal·lar una antena de telefonia a l'avinguda de l'Estació de la Floresta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.