L'Ajuntament licita les obres de la novena escola de primària per tenir-la feta al setembre de 2004


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder ha explicat que la nova escola s'ubicarà al sector del Turó de Can Matas

L'alcalde Recoder ha explicat que la nova escola s'ubicarà al sector del Turó de Can Matas

El novè Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) estarà fet al setembre de 2004. Així ho ha garantit l'alcalde Lluís Recoder, després d'anunciar que l'Ajuntament -assumint competències que no li són pròpies- ha iniciat el concurs per la construcció d'aquesta escola que s'ubicarà al Turó de Can Matas. D'altra banda, el consistori a ha adjudicat les obres de la segona línia de l'escola Collserola.

Un total de 24 empreses s'han presentat al concurs per la construcció de la novena escola. Després d'una primera volta, la Mesa de Contractació ha seleccionat només 6 equips tècnics que hauran de presentar el corresponent projecte d'obres. El centre, que estarà enllestit pel curs 2004-2005, té una excel·lent ubicació, tal i com afirma l'alcalde Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Aquest nou CEIP s'ubicarà en uns terrenys pròxims on es situarà el tercer CAP


L'Ajuntament està gestionant el procés de licitació d'aquestes obres, tal i com ha fet amb el CEIP Collserola, que ja té adjudicades les obres de la segona línia. La comissió de govern ha adjudicat les obres a l'empresa COMAPA, per un cost 1.200.000 euros.

El consistori també assumeix l'execució de les obres, que començaran en breu. Un cop enllestides, la Generalitat abonarà a l'administració municipal la inversió feta. L'alcalde Lluís Recoder ha explicat per què l'Ajuntament s'ha ocupat d'aquesta responsabilitat:

Lluís Recoder

No és normal que un Ajuntament es faci càrrec d'unes obres que depenen d'una altra administració, però aquest és l'acord al qual vàrem arriba amb el departament d'Ensenyament


L'empresa guanyadora s'ha compromès a acabar les obres de la segona línia de l'escola Collserola en un termini de sis mesos i mig. El projecte presentat implica la construcció de vuit noves aules, una biblioteca i lavabos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.