Els santcugatencs poden gaudir de l'estiu i passar la calor a les piscines municipals


  • Comparteix:

L'horari de les piscines municipals de Sant Cugat i la Floresta s'escurcen una hora els caps de setmana i mitja hora entre setmana. Tots dos complexes tanquen a les set, dissabte i diumenge i, a dos quarts de vuit els dies feiners.

Aquest agost, tant el complex Aquàtic Municipal Parc Central, com la Piscina Municipal Cooperativa d'Aigües de la Floresta obren de dilluns a divendres d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre ininterrompudament. I els caps de setmana d'onze a set. Els nedadors, però, només podran utilitzar les piscines de dilluns a divendres de deu a onze i de dos quarts de vuit a dos quarts de nou.

Els preus d'accés a les piscines es mantenen durant tot l'estiu. Per als menors, els preus dels abonaments de 10 banys són de 22,90 al Parc Central i de 20,25 euros a la Floresta. Aquesta diferència de preus està present també en els abonaments per a adults que són de 34,45 i de 31,90, respectivament i en els de gent gran i disminuïts que són 17,20 al Parc Central i 14,80 a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.