Torna la zona blava amb 50 places de pagament més


  • Comparteix:

La zona blava torna a ser de pagament amb una ampliació de places. A partir d'avui, la ciutat compta amb 77 nous llocs de pagament als carrers Martorell, Anselm Clavé, Cristòfol Colom i Camí del Colomer. Amb aquest reforç, l'Ajuntament busca facilitar l'accés a l'eix comercial de la ciutat. Pel contrari, 25 places del carrer Rovellat han estat alliberades i passen a ser gratuïtes.

Les tarifes de la zona blava tornen a tenir vigència a partir d'avui. Durant l''agost, els santcugatencs han pogut aparcar de forma gratuïta, tal com és habitual des de la instauració de la zona blava, ara fa deu anys.

Enguany, s'han habilitat 77 noves places de pagament als carrers Martorell, Anselm Clavé, Cristòfor Colom i Camí del Colomer. L'objectiu de la nova zona blava és facilitar la rotació en uns carrers molt pròxims al principal eix comercial del centre de la ciutat. Aquesta era una demanda de la Federació d'Associacions de Comerciants, que consideren que d’aquesta manera es millorarà l’accés al petit comerç dels carrers Santa Maria i Valldoreix.

Pel contrari, 25 de les 51 places del carrer Rovellat han estat alliberades i a partir d'avui passen a ser d'aparcament gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.