L'Oficina de Serveis Socials de Valldoreix es traslladarà a la remodelada seu de l'EMD la setmana vinent


  • Comparteix:

La remodelada seu de l'EMD

La remodelada seu de l'EMD

La seu dels Serveis Socials de Valldoreix es traslladarà al nou edifici de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). L'obertura de l'espai es farà el dimarts de la setmana que ve.

Després d'uns mesos de reformes, la nova oficina s'obrirà a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix en el mateix edifici de l'EMD. Per utilitzar els serveis que ofereix l'oficina, s'haurà de demanar una cita prèvia trucant o bé a l'Ajuntament o bé al servei d'Atenció Ciutadana de l'EMD. L'horari d'atenció de la nova Oficina de Serveis Socials serà de deu del matí a una del migdia.

L'equip de professionals que atendrà les necessitats i mancances socials dels valldoreixencs estarà format per una treballadora social i una educadora social. La primera s'encarregarà d'orientar i donar suport als ciutadans en aspectes com les dificultats econòmiques, el tràmit de la Llei de la dependència o la prestació de serveis d'atenció a domicili. L'educadora social se centrarà més en aspectes relacionats a l'educació dels fills com, per exemple, el lleure educatiu, les crisis en adolescència o l'escolaritat inacabada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.