La nova oficina de Recaptació Tributària de la Diputació es trasllada al carrer Sant Ramon


Temes relacionats

Les oficines de recaptació tributària de la Diputació obren les portes avui ( 2/gen/06)


  • Comparteix:

Interior de la nova oficina al c/Sant Ramon.

Interior de la nova oficina al c/Sant Ramon.

L'oficina de Gestió Tributària i Recaptació de la Diputació a Sant Cugat marxa del carrer Girona per instal·lar-se al carrer Sant Ramon. El nou local disposa d'una superfície de 310 metres quadrats, 170 més dels que tenia l'anterior oficina. El trasllat definitiu es farà dilluns de la setmana vinent.

El cap d'unitat de la recaptació tributària a Barcelona, Pere Casablanques, ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, que el motiu principal del trasllat és la comoditat que ofereix el nou local. Segons Casablanques, el nou local és més pròxim al nou Ajuntament i no deixa d'estar a prop dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Casablanques destaca la dificultat de trobar locals cèntrics a la ciutat. Per aquest motiu, ja quan es van situar al carrer Girona cantonada amb Dos de Maig fa dos anys, van organitzar un concurs públic per comprar locals. D'aquella convocatòria, en va sortir l'oportunitat d'adquirir la nova oficina del carrer Sant Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.