Avui es constituirà el Fòrum Sant Cugat Sostenible per elaborar l'Agenda 21


  • Comparteix:

L'elaboració de l'Agenda 21 dóna avui un pas endavant amb la constitució del Fòrum Sant Cugat Sostenible. Amb l'obertura d'aquest espai de debat ciutadà, s'engega la segona fase d'aquest procés amb l'objectiu d'analitzar els reptes ambientals de la nostra ciutat.

Els santcugatencs estan convocats, aquesta tarda, a participar al Fòrum Sant Cugat Sostenible. Aquest fòrum és una taula de debat que permet als ciutadans opinar sobre el tipus de model ambiental que volen per la seva ciutat. Aquest espai de debat, emmarcat dins la confecció de l'Agenda 21, arriba després de la presentació de la Diagnosi ambiental.

En aquell procés es van celebrar 7 fòrums ambientals relacionats amb els eixos del programa de desenvolupament sostenible de la ciutat, com energia, aigua i residus. Aquesta tarda, a la Casa de Cultura, es dibuixaran les primeres bases del Pla d'Acció Ambiental, tal i com explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Farrés:

Jordi Farrés

Farem un resum de tot el que s'ha fet fins ara, i a partir d'aquí, elaborarem un pla d'accio


El pla d'Acció Ambiental ha d'establir els programes i accions necessàries per engegar el desenvolupament sostenible de la nostra ciutat. El regidor Farrés ha volgut remarcar el caràcter participatiu del Fòrum Sant Cugat Sostenible:

Jordi Farrés

Proposem línies d'actuació. Tota la gent que ha participat i els interessats poden fer les seves aportacions


L'alcalde inaugurarà la constitució del Fòrum Sant Cugat Sostenible a 2/4 de 8 a la Casa de Cultura. Les persones que no puguin assistir a les sessions de treball, poden participar a través de l'espai Consensus, que es pot trobar a la pàgina web de l'Ajuntament a www.santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.