L'Agenda 21 podria enllestir-se al desembre


Temes relacionats

Avui es constituirà el Fòrum Sant Cugat Sostenible per elaborar l'Agenda 21 (13/feb/03)


  • Comparteix:

Els regidors Jordi Ferrés i Marta Subirà han donat el tret de sortida al Fòrum

Els regidors Jordi Ferrés i Marta Subirà han donat el tret de sortida al Fòrum

L'Agenda 21 serà una realitat al desembre si es compleix fil per randa el calendari de la segona fase del pla de desenvolupament sostenible de la ciutat. La constitució ahir del Fòrum Sant Cugat Sostenible, ha obert aquesta fase amb la participació de més d'un centenar de persones que van opinar sobre el model de ciutat sostenible que desitgen.

El Fòrum Sant Cugat Sostenible és una taula de debat que permet als ciutadans dir quines accions es poden engegar per fer de Sant Cugat una ciutat més respectuosa amb el medi ambient. Aquest fòrum, que enceta la segona fase de la confecció de l'Agenda 21, es divideix en 3 sessions de treball, la primera de la quals va celebrar-se ahir.

110 persones han participat en aquesta sessió inaugural, i 20 més ho han fet a través de l'espai d'Internet Consensus. La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha donat més detalls d'aquesta eina de participació:

Marta Subirà

És una eïna que trenca la barrera de l'espai i del temps i permet que hi participi molta gent


Està previst que aquestes sessions es realitzin cada mes i mig, de manera que abans de l'estiu es presentin les primeres conclusions. Les aportacions més interessants seran incloses al Pla d'Acció Ambiental, que dissenyarà els programes i accions necessaris per a executar l'Agenda 21.
El regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés, ha remarcat que aquest segon procés participatiu, és més transcendent que el realitzat a la Diagnosi Ambiental:

Jordi Ferrés

Potser és la més difícil, però també és la més apassionant, i permetrà definir cap a on volem que vagi Sant Cugat


Segons ha informat Ferrés, està previst que el Pla d'Acció Ambiental estigui redactat al mes de setembre i que passi pel ple al desembre. Si aquests terminis es compleixen, l'Agenda 21 de Sant Cugat es presentarà abans que acabi l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.