L'equip de govern aprova provisionalment la modificació del PGM de la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha aprovat de forma provisional la modificació del Pla General Metropolità de la Floresta amb els vots de CiU i el PP. Els grups d'esquerra han votat en contra perquè el document, que sorgeix del Pla Director del districte, preveu la construcció de 65 habitatges a la zona de Can Busquets.

El document aprovat, que ha rebut l'informe favorable del Consorci del Parc de Collserola, té l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb un planejament que equilibra la construcció d'edificis i equipaments amb la creació de parcs urbans.

La modificació del PGM també permetrà la contrucció de 150 habitatges públics i 65 pluri-familiars particulars a l'espai de Can Busquets. La construcció de vivendes en aquesta zona, qualificada com a sòl urbanitzable no programat, ha aixecat les crítiques de l'oposició adduïnt el valor natural de Can Busquets. El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha lamentat que les operacions urbanístiques de l'equip de govern vagin en detriment d'espais de gran valor ecològic:

Jordi Menéndez

CiU ha fet possible que Can Trabal, Costa del Golf i Can Busquets acabin sent urbanitzats


El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha aclarit que dels 174 mil metres quadrats de Can Busquets, només s'urbanitzarà un 30% del terreny. El document aprovat ha estimat, gairebé, la totalitat de les 300 al·legacions presentades pels veïns. Durant el torn de precs i preguntes, una de les associacions de veïns ha mostrat el seu desacord amb aquesta aprovació, mentre altres veïns s'hi han pronunciat totalment a favor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.