La Floresta i les Planes ja tenen 195 nous contenidors de recollida orgànica


  • Comparteix:

La Floresta i les Planes ja podran fer la recollida selectiva

La Floresta i les Planes ja podran fer la recollida selectiva

La Floresta i les Planes ja disposen de 195 nous contenidors per fer la recollida selectiva de residus orgànics. La campanya 'Tots amb la recollida selectiva' engegada des de l'Ajuntament també ha doblat el nombre de contenidors de papers, vidre i envasos i ha posat en marxa el servei gratuït de recollida a domicili de restes vegetals llenyoses. La iniciativa també ha repartit cubells, bosses i saques entre els veïns del districte per separar les deixalles.

La iniciativa arriba ara a la Floresta i les Planes després de ser implantada a Mira-sol al 2007. 195 contenidors permetran als ciutadans fer la recollida orgànica. A més s'han doblat els contenidors destinats a la recollida selectiva de paper, cartró i envasos.

A més, el consistori ha repartit 1.278 cubells, 1.278 jocs de tres bosses per recollir la fracció de paper/ cartró, vidre i envasos, i 757 saques per a restes vegetals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.