Els santcugatencs podren continuar fent la seva compra als dos mercats municipals durant l'agost


  • Comparteix:

Exterior del mercat Pere San

Exterior del mercat Pere San

Els santcugatencs poden seguir realitzant les seves compres a l'agost als dos mercats de la ciutat perquè romanen oberts durant el matí i alguns dies a la tarda. El mercadet que s'instal·la els dijous a la plaça d'Octavià continua obert a l'agost, tot i que la previsió és que no hi hagi tantes paradetes com és habitual.

El Mercat de Torreblanca manté el seu horari habitual. D'aquesta manera, obre les portes de dilluns a dissabte de vuit del matí a dues de la tarda, i dimarts, dimecres, dijous i divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre.

L'altre mercat de la ciutat, el Pere San, obre les portes de dilluns a dissabte de vuit del matí a dues de la tarda. Aquest mercat, per tant, no obre cap dia d'agost a la tarda.

Tot i que ambdós mercats romanen oberts aquest mes estiuenc, la previsió és que algunes parades no estiguin obertes tot l'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.