Obertes les inscripcions als cursos dels centres cívics dels districtes


  • Comparteix:

Casal de Cultura de Mira-sol

Casal de Cultura de Mira-sol

Els centres cívics de Mira-sol, la Floresta i les Planes obren avui les inscripcions als cursos, tallers i monogràfics de l'últim trimestre de l'any. Diverses modalitats de dansa, idiomes i un curs de gestió de l'economia domèstica són algunes de les propostes. Les activitats començaran el 5 d'octubre.

El centre cívic de la Floresta ofereix, per exemple, cursos de danses llatines, africanes i de Bollywood. A les Planes s'impartiran classes de restauració de mobles i elements decoratius en desús, i a la Floresta es programaran tallers de percussió africana i guitarra, entre molts d'altres.

Pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, l'objectiu de l'Ajuntament és omplir d'activitats els districtes per evitar que sigui obligatori desplaçar-se al centre per gaudir d'oferta sociocultural.

Xavier Escura

Fem una aposta cada vegada més decidida d'omplir de continguts els propis districtes. Cada vegada hi ha més demanda d'aquestes activitats.


A banda dels cursos trimestrals, els centres cívics dels districtes ofereixen també monogràfics que aquest trimestre se centraran en la gestió de l'economia domèstica, les tècniques de maquillatge i el tast de vins, entre d'altres.

Les activitats que s'ofereixen tenen un cost d'entre 24 i 134 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.