Més de la meitat dels actuals regidors abandonen els seus càrrecs amb el final del mandat


  • Comparteix:

Pasqual D'Ossó, el regidor més veterà juntament amb Maria Samsa, és un dels tretze que no continuaran

Pasqual D'Ossó, el regidor més veterà juntament amb Maria Samsa, és un dels tretze que no continuaran

13 dels 25 regidors de l'actual consistori deixaran la seva activitat a l'Ajuntament i han aprofitat l'últim ple del mandat per acomiadar-se . El reconeixement a la cordialitat i treball de tot els regidors ha caracteritzat aquestes emotives paraules de comiat.

Dos membres del Partit Popular, l'actual tinent d'alcalde Martí Garcia, i el regidor Jaume Tarragó, no repetiran a les llistes de la formació. Garcia, com tots els regidors sortints, han agraït l'experiència viscuda durant aquests 4 anys:

Martí Garcia

Ha estat una experiència molt enriquidora


Jaume Tarragó no ha volgut marxar sense dir públicament que la seva formació va rebre ofertes, tan de CiU com dels partits d'Esquerra, per formar govern. Tarragó ha expressat la voluntat de tots els regidors de servir als ciutadans.

Jaume Tarragó

He complert amb la il·lusió de ser un digne representant del ciutadans del municipi


Sara Bertran, número 5 de les llistes d'Esquerra, ha remarcat especialment que encara que no continuï al consistori, seguirà treballant per Catalunya:

Sara Bertran

M'en vaig però continuarè servint el meu país


Els dos regidors actuals d'Iniciativa, Francesc Godàs i Joan Balada, deixaran el seu càrrec consistorial. Balada ha demanat al pròxim Ajuntament que abandoni el formalisme parlamentari i se centri més en debatre les qüestions de ciutat. Balada també ha aportat, un cop més, el seu caràcter alegre:

Joan Martí Balada

Han estat vuit anys molt interessants, però amb la fustració de no governar


Del PSC hi ha 4 regidors que no continuaran al consistori, i sens dubte la pèrdua més sentida és la de Maria Sansa, que durant 20 anys ha format part de l'Ajuntament. Sansa ha assegurat que el millor consistori que ha conegut era el de l'alcalde Casas, de l'any 79, caracteritzat pel servei al poble:

Maria Sansa

Setze anys a l'oposició són molt durs


El regidor Ramon Palacio, en nom de Marta Sesé i Laura Sànchez, ha mostrat la seva satisfacció per la feina que han dut a terme des de l'oposició:

Ramon Palacio

El treball ha estat intens i el resultat satisfactori


De Convergència i Unió marxen 4 regidors, entre ells el també veterà Pasqual d'Osó, amb 20 anys de presència a l'Ajuntament. Un d'ells, Jordi Ferrés, ha expressat la satisfacció que, tot i les dificultats, sent tot regidor per servir la seva ciutat:

Jordi Ferrés

És una dignitat poder estar a la sala de plens d ela teva ciutat exercint el dret de vot


Angels Ponsa, com també han fet molts altres regidors, ha fet extensiu el seu agraïment cap a les respectives famílies, que han patit les fortes exigències del treball a l'Ajuntament:

Àngels Ponsa

L'últim agraïment el vull adreçar a la meva família


Finalment, Jan Carbó ha agraït l'alcalde i a la resta de membres del consistori l'oportunitat que els ha donat l'Ajuntament de treballar per la pròpia ciutat:

Jan Carbó

He treballat intensament amb la convicció de que he fet el més adequat per Sant Cugat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.