Comença el període per sol·licitar un pis de la nova promoció de 90 habitatges de venda de Promusa


  • Comparteix:

Imatge de la maqueta d'un edifici de pisos de Promusa

Imatge de la maqueta d'un edifici de pisos de Promusa

Des d'avui i fins el dia 20 de juny es pot formalitzar la sol·licitud per optar a un dels 90 pisos que Promusa construirà al centre de Mira-sol, al carrer Estapé i a Francesc Macià, al costat del Centro Popular Andaluz. Una de les principals novetats d'aquesta nova promoció és que els adjudicataris hauran d'acreditar un mínim de 10 anys d'empadronament i no 5 com fins ara.

Els nous habitatges, amb una superfície que oscil·la entre els 70 i els 90 metres quadrats, tenen dues, tres o quatre habitacions.

A més, el consell d'administració de Promusa, en la seva última reunió, ha acordat augmentar el requisit d'empadronament de 5 a 10 anys per evitar que els futurs adjudicataris siguin gent nouvinguda a la ciutat. Aquesta nova promoció demostra, segons l'alcalde, la voluntat de l'Ajuntament de resoldre el problema de l'habitatge a Sant Cugat:

Lluís Recoder

Ja vaig anunciar que ara posàvem una velocitat de creuer molt elevada perquè tornàvem a tenir terrenys per posar en el mercat en els propers anys 950 habitatges i anem en la bona línia.


Es tracta de la tercera promoció d'habitatge públic d'aquest any després dels pisos que s'estan construint al carrer Josefina Mascareñas, darrere el Monestir i a Can Cabassa, a banda dels apartaments en règim de lloguer. Es calcula que l'any 2005, un 7% de la població de Sant Cugat viurà en un habitatge públic municipal.

Els pisos, dels quals Promusa manté el dret de recompra durant 30 anys, tindran un preu d'entre 125.000 i 162.000 euros, la meitat del preu mitjà de mercat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.