L'equip de govern vol que la sala de concerts sigui un espai polivalent


Temes relacionats

ERC considera 'insuficient' i 'poc ambiciós' el projecte de la sala de concerts (23/feb/10)

La sala de concerts s'ubicarà en una nau ja construïda a Can Solà (15/feb/10)


  • Comparteix:

L'equip de govern estudia els usos que tindrà la futura sala de concerts, que s'ubicarà en una nau de 450 metres quadrats ja construïda a Can Solà. A l'espera de la concreció del pla d'usos, el govern municipal ja ha avançat que la sala es convertirà en un espai polivalent amb la voluntat d'acollir esdeveniments culturals diversos, com concerts, festes i actes d'entitats de la ciutat. La construcció de l'espai ha tingut un cost de 400.000 euros, la mateixa quantitat que es destinarà ara a la seva adequació tècnica.

Les àrees de Cultura i de Joventut de l'Ajuntament estan treballant ja en la definició dels usos que s'atribuiran a aquest nou espai municipal situat a Can Solà, a tocar de la masia. Promusa ha estat l'encarregada de la construcció de la nau en un solar propietat de l'Ajuntament. Un cop finalitzats els treballs, la propietat de l'edifici tornarà a l'Ajuntament.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha visitat aquest divendres les noves instal·lacions i ha explicat que s'intentarà treure el màxim rendiment a l'espai, que tindrà un ús polivalent.

Lluís Recoder

Hem fet una inversió important. Volem que l'equipament aculli el màxim d'activitats possibles.



La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat que l'equipament es complementa amb una segona nau de les mateixes dimensions que es destinarà a magatzem de l'àrea de Cultura. Conesa ha detallat també com es reparteixen els 800.000 euros pressupostats pel projecte.

Mercè Conesa

L'obra ha costat 400.000 euros, el pressupost contempla la mateixa quantitat per adequarla. La nau del costat es llogarà a Promusa.




La nau té una planta quadrada de 450 metres quadrats i compta amb un altell d'uns 150 metres quadrats. La nau contigua és de les mateixes dimensions i està previst que els dos espais es connectin a través d'un accés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.