Les piscines del Parc Central inicien la temporada d'estiu


  • Comparteix:

Les piscines municipals del Parc Central han reobert les seves portes aquest dissabte, un cop finalitzats els treballs d'adequació de les instal·lacions de cara a la temporada d'estiu. La carpa que cobria el complex aquàtic s'ha retirat i les zones de descans s'han acondicionat. Durant els mesos d'estiu, la piscina acollirà els cursets de natació i també comptarà amb un horari de bany lliure i piscines lúdiques.

Les piscines municipals del Parc Central han tancat durant 21 dies, des del passat 30 de maig, per facilitar els treballs d'adequació de les instal·lacions de cara a la temporada d'estiu. A banda del manteniment habitual, els treballs han consistit en la retirada de la carpa d'hivern i la instal·lació de zones de gespa pel descans dels banyistes. Ho explica la coordinadora de les instal·lacions, Sílvia Mendia.

Sílvia Mendia

Al llarg de l'any hem fet un manteniment de les instal·lacions al descobert


Des d'aquest dissabte el complex aquàtic del Parc Central està preparat per acollir les activitats de la temporada d'estiu, que inclouen cursets de natació per a infants i adults i també hores de bany lliure. Encara queden algunes places pels cursets, especialment pel mes d'agost, com explica la coordinadora de les piscines, Sílvia Mendia.

Sílvia Mendia

Encara hi ha la possibilitat d'inscriure grups de nens a la piscina


Els banyistes que vulguin practicar la natació de forma lliure ho podran fer a la piscina central durant tres franges horàries: al matí, de 8 a dos quarts de 10; al migdia, entre dos quarts de 2 i les 3; i al vespre, de 7 a 9. A més, els més petits podran gaudir de les piscines infantils i els grans es podran relaxar a la piscina d'hidromassatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.