Els equipaments municipals modifiquen els seus horaris durant els mesos d'estiu


  • Comparteix:

La Biblioteca mantindrà obertes les portes a l'agost.

La Biblioteca mantindrà obertes les portes a l'agost.

Amb l'arribada de l'estiu, alguns equipaments de la ciutat estrenen nous horaris i d'altres tanquen el mes d'agost com és el cas del Teatre-auditori. Enguany, la Biblioteca del Mil.lenari no tancara a l'agost i farà un horari reduït, a l'igual que la Casa de Cultura.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana romandrà oberta de dilluns a divendres a 8 del matí a 3 de la tarda, mentre que dissabte només funcionarà el registre municipal, de 9 del matí a 1 del migdia.

Pel que fa a la Biblioteca del Mil.lenari, el juliol funcionarà amb normalitat, mentre que a l'agost obrirà de dilluns a divendres de 10 del matí a dues de la tarda. La Casa de Cultura també treballarà el mes de juliol, mentre que a l'agost farà l'horari reduït.

Pel que fa al Museu de Sant Cugat, durant el mes de juliol la seu principal, al claustre del Monestir, obrirà les seves portes de 10 a dos quarts de dues, i de 3 a 8 de la tarda, de dimarts a dissabtes. Diumenges el museu funcionarà de 10 a dos quarts de 3. En canvi la casa Aymat es podrà visitar de 10 a dues tots els dies, excepte dilluns. Per les tardes, estarà obert de 4 a 8 de dimarts a dissabtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.