S'obre el procés per adjudicar el nou contracte de recollida de residus i neteja viària, valorat en 87 milions


Temes relacionats

Els empleats de TMA demanen que el nou expedient de contractació els mantingui les condicions (22/jun/10)


  • Comparteix:

Contenidors d'envasos, vidre i paper al centre de Sant Cugat

Contenidors d'envasos, vidre i paper al centre de Sant Cugat

El ple municipal ha aprovat iniciar la licitació del nou contracte de recollida i transport de residus urbans i neteja viària del municipi, per valor de 87 milions d'euros pels propers 10 anys. L'adjudicació del servei, que ara està en mans de l'empresa TMA, es formalitzarà abans d'acabar l'any. La principal novetat del nou plec de clàusules és la unificació en un sol contracte dels tres serveis que ara es presten per separat.

Actualment els contractes de neteja viària i de recollida selectiva ja estan caducats i funcionen en fase de pròrroga fins a la nova concessió. El de recollida de residus sòlids urbans, de la seva banda, caduca al desembre.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat al ple municipal d'aquest dilluns que el plec de clàusules pretén aprofitar el canvi de concessió per modernitzar el servei.

Cristina Paraira

És un concurs per 10 anys que ens ha de servir per millorar i modernitzar el servei.


Els grups d'oposició s'han abstingut en la votació d'aquest punt al ple i han lamentat haver tingut pocs dies per estudiar el redactat que es portava a aprovació. El president accidental de l'EMD de Valldoreix, Joan Gaya, ha dit que s'hauria d'haver contemplat fer un redactat diferenciat, i una licitació separada, per detallar les peculiaritats del servei de recollida i transport de residus a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.