Les bonificacions per fer ús dels punts verds arriben a 3.000 persones


  • Comparteix:

Punt verd mòbil ubicat als Quatre Cantons

Punt verd mòbil ubicat als Quatre Cantons

Prop de 3.000 persones han rebut bonificacions sobre la taxa de residus per haver fet servir els punts verds durant el 2009. Els descomptes, que en total han suposat un estalvi de 13.700 euros, s'apliquen al rebut de l'aigua del mes de juny. Les bonificacions poden arribar al 14% de la taxa en funció del nombre de visites a les deixalleries.

La taxa d'eliminació de residus, gestionada per l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus, es paga a través del rebut de subministrament d'aigua potable. La taxa cobreix el cost del tractament de la brossa generada als domicilis particulars. La tarifa es calcula en funció de la generació de residus no selectius produïts al municipi anualment. Així, quants més quilos de brossa es generin, més elevades seran les tarifes.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha valorat positivament que 3.000 persones rebin aquestes bonificacions.

Cristina Paraira

Ho valorem positivament, i esperem que vagi en augment. És una xifra considerable.




Els santcugatencs poden accedir a bonificacions de la taxa si són usuaris de les deixalleries municipals, tant fixes com mòbils. Els descomptes s'apliquen en funció del nombre de visites fins arribar a un 14% de bonificació per 15 o més visites al llarg de l'any.

Actualment, 8.911 santcugatencs disposen de carnet de la deixalleria. La xifra suposa un augment de gairebé el 9% respecte al nombre de ciutadans que tenien el carnet l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.