Sant Cugat torna a ocupar el primer lloc del rànquing de municipis més transparents de l'Estat


Temes relacionats

Sant Cugat rep el premi a l'Ajuntament més transparent (24/nov/09)

Sant Cugat recull a Madrid el premi com a municipi més transparent de l'Estat (23/nov/09)

Sant Cugat, l'ajuntament més transparent de l'Estat segons Transparència Internacional (23/jul/09)


  • Comparteix:

Façana de l'Ajuntament

Façana de l'Ajuntament

Sant Cugat torna a ocupar el primer lloc del rànquing de municipis més transparents de l'Estat, segons l'ONG Transparència Internacional Espanya. La nostra ciutat ha aconseguit la màxima puntuació possible, de 100 punts sobre 100, en les cinc categories en què es divideix l'índex, i empata amb cinc ajuntaments més, entre els quals el de Sabadell. Sant Cugat és l'únic municipi de l'Estat que aconsegueix liderar el rànquing dues vegades consecutives.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha superat la puntuació de l'any passat, quan va aconseguir encapçalar en solitari la llista de municipis més transparents de l'Estat amb 98'8 punts sobre 100. L'índex del 2010 de Transparència Internacional Espanya atorga la màxima puntuació, de 100 punts, a la nostra ciutat, en una primera posició compartida amb cinc municipis més: Sabadell, Bilbao, Gijón, Ponferrada i Puerto de Santamaría. D'aquesta manera, Sant Cugat és l'únic municipi de l'Estat que aconsegueix liderar el rànquing per segon any consecutiu.

Transparència Internacional analitza 80 indicadors dividits en cinc àrees de transparència que avaluen la informació sobre la corporació municipal, les relacions amb els ciutadans, la transparència econòmica i financera, la transparència en la contractació de serveis i, per últim, la transparència en matèria d'urbanisme i obres públiques. En totes les categories Sant Cugat obté 100 punts sobre 100, millorant la marca de l'any passat, quan només obtenia una puntuació inferior en l'apartat d'informació sobre la corporació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.