L'Ajuntament es compromet a reduir la velocitat al passeig Baixador de Mira-sol


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa.

La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa.

L'Ajuntament ha promés al veïns del passeig Baixador de Mira-sol que al setembre s'aplicaran les mesures correctores per reduir la velocitat i el volum de vehicles en aquesta via. De moment, s'estudien les diverses solucions proposades pels veïns i a la tornada de vacances s'aplicarà la que s'adeqüi més a les necessitats d'aquesta via.

L'ajuntament recull les propostes fetes pels veïns per reduir la velocitat dels vehicles i camions que passen pel passeig Baixador de Mira-sol i promet que aquest setembre s'aplicarà la proposta més addient. La tinent d'alcalde Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, ha explicat que des de l'equip de govern s'és conscient de la preocupació dels veïns i ja s'està treballant en trobar la millor solució:

Mercè Conesa

Des de l'Ajuntament entenem el problema, tenim la voluntat de resoldre'l. Ara estudiarem quina és la millor opció i l'aplicarem.


Els propis veïns han recollit propostes que ha estat entregades a l'Ajuntament com ara construir relleus sobre el ferm o d'altres mesures per reduir la velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.