Un incendi crema dues hectàrees a La Floresta


  • Comparteix:

Els Bombers de la Generalitat amb la participació d'un bombarder i membres de Protecció Forestal han extingit l'incendi que a quarts de sis d'aquesta tarda s'ha declarat a La Floresta, entre la zona de les piscines i l'Església, en un bosc proper a l'estació i els túnels de Vallvidrera. El foc ha cremat 2 hectàrees sense afectar cap habitatge de la zona tot i que s'ha hagut d'atendre una senyora d'edat avançada amb símptomes d'ofec.

La ràpida intervenció dels mitjans aeris, un avió i un helicòpter bombarder, han permès controlar l'incendi en poc més de mitja hora. L'alcalde accidental Joan Recasens s'ha desplaçat ràpidament a la zona dels fets. Recasens ha demanat als ciutadans prudència i precaució donades les altes temperatures d'aquest estiu, i ha fet aquesta valoració de l'incendi:

Joan Recasens

Només s'han cremat dues hectàrees, però el que és molt important és que tothom sigui molt prudent perquè les condicions són molt adverses


Els bombers han enviat 4 camions que han sufocat les flames i han remullat el bosc per evitar que revifin les flames. La policia local, l'agrupació de Defensa Forestal i molts veïns i voluntaris han col·laborat des del primer moment per controlar l'incendi. Un dels voluntaris ens explica les feines que han fet.

Voluntari

El foc ha començat per tres punts, però l'hem aconseguit concentrar en un i la intervenció dels bombarders ens ha ajudat molt


De moment es desconeixen les causes que han provocat aquest incendi, que és el quart que es declara a la mateixa zona de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.