La plana web municipal aconsegueix un nou segell de qualitat


  • Comparteix:

La pàgina web de l'ajuntament, santcugat.org, ha obtingut el segell de qualitat IQ que concedeix l'Agència de Qualitat d'Internet com a garantia dels seus continguts. Aquest és el tercer segell de qualitat que aconsegueix la web municipal.

La regidora de Comunicació Marta Subirà assegura que des de l'Ajuntament treballen per millorar els continguts i perquè en un futur els ciutadans puguin fer els tràmits a través de la pàgina web, sense necessitat de desplaçar-se.

Marta Subirà

La plana es caracteritza per la seva constant innovació. Treballem per incorporar nous serveis, com ara la certificació digital que permetrà fer molts tràmits a través d'Internet


L'objectiu d'aquest segell és garantir la qualitat dels continguts penjats a la web i assegurar que es respecten els diferents principis recollits en el Codi de Conducta de l’Agència de Qualitat d’Internet (IQUA).
Entre d'altres coses, aquest codi estableix conceptes com la legalitat dels continguts, la responsabilitat dels proveïdors de cara als usuaris, o que es garantieixi la confidencialitat de les dades. Des de l'Agència de Qualitat d'Internet també vetllen pel respecte a la dignitat humana, la protecció dels menors, o la proteccií preservació tant de l'ordre públic com de la vida privada., entre d'altres coses.
El segell de l'IQUA és el tercer que reb la web santcugat.org, que fins ara ja disposava del segell d'acreditació ISO 9001 i de la Triple A d'accessibilitat que garanteix el seu ús per part de persones amb minusvalideses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.