Dilluns comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipal


Temes relacionats

Les jornades de portes obertes dels centres d'ensenyament començaran el pròxim dimarts (19/feb/03)


  • Comparteix:

Des de març fins a maig tindran lloc de les jornades de portes obertes a les escoles bressol

Des de març fins a maig tindran lloc de les jornades de portes obertes a les escoles bressol

Les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals començaran dilluns vinent. D'aquesta manera les famílies tenen l'oportunitat de conèixer el projecte educatiu i els serveis que ofereixen els diferents centres. El centre Valldoreix Brollador és el primer a obrir portes, i ho fa el dilluns en horari de matí i de tarda. Les escoles Cavall Fort i Montserrat obriran portes dimarts en horari de tarda. La resta de centres no ho faran fins el primer dilluns d'abril.

Les següents escoles bressol a organitzar les portes obertes, Tricicle Rovellat i Gargot, ho faran al matí el primer dilluns d'abril i el primer dimecres de maig, i a la tarda el segon dimarts d'abril. Cavall Fort i Montserrat, més enllà del dimarts a la tarda, també obriran portes als pares el primer dimecres d'abril i el primer dimecres de maig en horari de matí. La Mimosa i El Niu ho faran en horari de matí el segon dimecres d'abril i el primer dimecres de maig, i en horari de tarda el primer dimarts d'abril. Finalment, el centre Valldoreix Brollador també obre portes el segon dilluns d'abril tant al matí com a la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.