Una cinquantena de veïns de la Floresta reclamen la immediata reparació de les escales Tarruell


  • Comparteix:

Els veïns de La Floresta reclamen la reparació immediata, i sense més demora, de les escales de Tarruell, pendent un mes després del seu esfondrament. Aquesta voluntat l'han expressada en la festa reivindicativa que han organitzat per recordar que es tracta d'un pas vital per comunicar els veïns d'aquest districte amb l'estació.

Gairebé una cinquantena de veïns s'han reunit al voltant d'unes migues per expressar el seu malestar per l'estat en què es troben les escales un any després de l'esfondrament del mur. El membre de l'associació de veïns de La Floresta, Juan Merino, es pregunta si el consistori hagués deixat que un cas similar hagués ocorregut al centre de la ciutat.

Juan Merino

Què hagués passat si la caiguda del mur hagués estat al centre de Sant Cugat?


La solució provisional que va facilitar l'ajuntament no ha satisfet les demandes de la població. Recordem que les pluges del mes d'octubre de l'any passat van provocar l'esfondrament d'un mur d'una casa particular que va inutilitzar el pas de vianants de les escales Tarruell impedint el pas imprescindible per un gran sector de veïnes i veïns de La Floresta per comunicar-se amb l'estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.