Els llibres de civisme de Les Tres Bessones arriben a Cerdanyola


  • Comparteix:

Els llibres alerten sobre la necessitat de tenir cura del gos.

Els llibres alerten sobre la necessitat de tenir cura del gos.

L'ajuntament de Sant Cugat ha lliurat 25 exemplars del conte 'Les Tres Bessones i la Gossa Avorrida' a l'ajuntament de Cerdanyola. Els llibres, acompanyaran una exposició que es farà al municipi per transmetre i fomentar la tinença responsable i la convivència amb els animals domèstics de companyia. La mostra arribarà a Sant Cugat el mes de desembre.

El conte cívic "Les Tres Bessones i la Gossa avorrida" ja està a Cerdanyola. L'ajuntament de Sant Cugat, que contínuament treballa per fomentar el respecte a la ciutat i l'entorn, ha fet arribar 25 exemplars d'aquest conte al consistori cerdanyolenc. Els llibres serviran per completar l'exposició "Tinença responsable dels animals domèstics de companyia" que aquests dies es pot visitar a Cerdanyola. La regidora d'Acció Cívica, Marta Subirà, ens explica els motius d'aquesta aportació.

Marta Subirà

Entenem que tot allò que pugui promoure el civisme és bo que es faci amb la col·laboració entre els ajuntaments.


El conte és el tercer que edita l'ajuntament dins el programa de civisme, concretament en l'apartat dedicat a la recollida de les defecacions dels gossos. La regidora comenta la història de les Tres Bessones en el conte.

Marta Subirà

S'han fet ja tres llibres de Les Tres Bessones. D'una manera divertida, aquest conte, explica als nens què han de fer quan tenen un gos.


L'exposició es podrà veure a Sant Cugat la primera quinzena de desembre a la casa de cultura. La mostra té l'objectiu de fomentar la tinença responsable i la convivència amb els animals domèstics de companyia i promoure l'adopció com a alternativa.

Paral·lelament, s'organitzaran activitats a la ciutat i a les escoles per transmetre les responsabilitats i obligacions que comporta tenir un gos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.